Succesvol benefietconcert Radio Parkstad.

De lokale omroep van Veendam moet verhuizen, om een bijdrage in de kosten te leveren, organiseerde het team van het programma De Vliegende Schijven zondag een benefietconcert in Zalencentrum Boelens in Wildervank. Wat kun je verwachten als je een benefiet gaat organiseren? Komen er genoeg mensen op af, levert het genoeg op, want daar is het immers wel om te doen! De verwachtingen werden meer dan overtroffen.

250 bezoekers, o.a. uit Marum en Heerenveen, kwamen naar het muziekfeest in Wildervank waar je U tegen kunt zeggen. De aftrap werd gegeven door onze eigen Zanger Bob met een hommage aan de Vleeskroket en meteen zat de stemming er al goed in. Daarna was het de beurt aan Lammert Grofsmid en was het feest bij voorbaat al geslaagd en publiekslieveling Lammert ging voorop in de polonaise.

Verder waren er optredens van Michel, Terry en Joly West, Bert Zwier, Dorette Duurkoop, Pascal, Robert Schuuring, Monica West, Arjan Venemann, Arjen Boltjes en Rene Becker. De zingende melkboer Burdy draagt Radio Parkstad een warm hart toe en was ook naar Wildervank gekomen voor een kort optreden. Hij memoreerde nog even aan de vele bezoekjes aan onze studio aan de J. Bruggemalaan in het programma het Gronings Uurtje en de Streekshow van Patrick Haan waar hij regelmatig te gast mag zijn. Klap op de vuurpijl was het optreden van Johan en Henk, het duo is terug van weggeweest en ze kunnen nog steeds stemming maken.

Het team van De Vliegende Schijven dankt iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. De bloemen van Smalbil, Zalencentrum Boelens, geluid en licht door Starlight en CSN beveiliging. Aan het begin van de avond kon presentator Peter Prummel een eindstand melden van € 833,30. En daar kan heel wat hout, spijkers, verf- en isolatiemateriaal voor aangeschaft worden.

Leave a Reply