Gezocht: boekenmoeders.

Lees jij je kind graag voor en vind je dat kinderen van 0 tot 12 jaar de beste en allermooiste (prenten)boeken verdienen? En vind je het leuk om een feestje te organiseren? Dan ben jij de Boekenmoeder die Bibliotheek Veendam nodig heeft!

Als boekenmoeder organiseer je, samen met de bibliotheek, een BOEKenPARTY bij je thuis voor vriendinnen, opa’s en oma’s, buren en andere geïnteresseerden op een tijdstip dat het jou uitkomt. De bibliotheek zorgt voor koffie, thee, koekjes, een deskundige die de bijeenkomst begeleidt en natuurlijk prachtige boeken. Met elkaar praten we over boeken, voorlezen, taalontwikkeling en het belang van voorlezen.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Wia Huisman van Bibliotheek Veendam via w.huisman@mijneigenbibliotheek.nl of tel. 0598 – 69 77 17 of Hilly Akkerman van het Noorderpoort via h.kreuzen@noorderpoort.nl of tel. 0598 – 68 63 63.

Leave a Reply