Vrouwenspecial met High Tea.

In de Vrije Baptistengemeente ‘de Ontmoeting’ Veendam, wordt op zaterdag 6 november een Vrouwenspecial met High Tea georganiseerd. Deze vrouwenspecial is van 14.00-18.00 uur en vindt plaats in het Ubbo Emmiuscollege – Ds.Petersenstraat 3 in Veendam. De zaal is om 13.00 uur geopend.
 
Het programma heeft veel te bieden – Trijnie Lommerts komt spreken over “Een vrouw als ….jij ?! De Gospelgroep The Worshippers zullen verrassen met hun aanstekelijk en swingend optreden. Dramagroep de Ontmoeting, neemt je mee naar vrouwen in een ver land ….
 
In de pauze is er een High Tea met veel lekkernijen. Ook is er een hobby- en infobeurs, een workshop kleur&stijl en de beautycorner.
Een beurs met veel creatieve bijdragen, zoals bloemwerkjes, schilderijtjes, quilts, tassen, sieraden, cosmetica, parfums, kaarten.
 
Alle vrouwen zijn van harte welkom, de entree voor deze middag bedraagt € 5,-. Aanmelden vooraf per email mededelingen@deontmoeting.nu  of per telefoon 0598-621578.

Leave a Reply