Sportieve instuif 50+.

Op dinsdag 2 november a.s. wordt er in de Sorghvliethal een sportieve instuif voor 50-plussers georganiseerd. De activiteit wordt georganiseerd in het kader van een nieuwe sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB). Iedere maad vindt er een sportieve activiteit plaats. Op 12 oktober jl. vond in het kader van deze regeling een hele geslaagde nordic walking clinic plaats.

De middag wordt gezamenlijk begonnen met een warming-up op muziek. Gedurende de middag kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten zoals volleybal, badminton, knothockey, jeu des boules, enz. Eenieder kan op eigen niveau deelnemen aan de activiteiten. Halverwege de middag is er een korte pauze met koffie en Grunneger koek voor slechts €2,50 (dit is voor uw eigen rekening) in de sportkantine “Het Sportplein”. De instuif wordt gezamenlijk afgesloten.

De instuif duurt incl. pauze van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats in de Sorghvliethal, Jan Salwaplein 1 te Veendam. Het dragen van sportieve kleding en comfortabel schoeisel wordt door de organisatie sterk aanbevolen. U kunt gebruik maken van kleedkamers en douchegelegenheid. Deelname aan de activiteit is gratis, het gebruik van een consumptie in de pauze is voor uw eigen rekening. De organisatie van de instuif is in handen van: Petra Kuilman en Tineke Huiting (GALM-groepen), Pieta Loots (ouderenwerk Compaen) en Annewil Schreuder (gemeente Veendam).

Graag aanmelden vóór maandag 1 november a.s. door te mailen naar annewil.schreuder@veendam.nl of te bellen met 0598-652302.

Leave a Reply