Sharon Kips op Afterbeat Festival.

X Factor-winnares Sharon Kips is de volgende naam op de nu al indrukwekkende line-up van het Afterbeat Festival in Veendam, dat op 29 december zal worden gehouden in het Indoorcentrum in Veendam.
 
Kips won de talentenjacht in 2007 met een grote meerderheid van stemmen en haar single ‘Heartbreak Away’ stond drie weken op nummer een in de Nederlandse top 40. Velen zullen haar vooral nog herinneren aan de schitterende uitvoering van Whitney Houstons’ ‘I will always love you’, in de liveshows van X Factor.
 
Ook Joshua Agteres zal dit jaar weer zijn opwachting maken op het festival. Evenals vorig jaar laat de Freestyle-voetballer wederom zijn onnavolgbare trucks en adembenemende balvaardigheid, die hem eerder al in Liverpool, London en op de open dag van Ajax brachten, ‘live on stage’ zien.
 
De verdere line-up wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt en de verrichtingen zijn te volgen via www.Afterbeatveendam.nl. Hier zal op termijn ook de kaartverkoop starten.

Leave a Reply