SKV kiest voor glasvezelsnelheid over de kabel.

 
De SKV gaat in oktober haar glasvezelnetwerk moderniseren om de abonnees nog beter van dienst te kunnen zijn. Na deze werkzaamheden is het netwerk geschikt om het kabelnetwerk te voorzien van nieuwe technologie. Met deze nieuwe technologie is het mogelijk hogere internetsnelheden aan haar abonnees aan te bieden. Deze hoge snelheden zullen beschikbaar komen in voordelige combinatiepakketten van televisie, radio, internet en telefonie.

In deze combinatiepakketten zullen symmetrische internetsnelheden tot 100 Mbps worden aangeboden. Belangrijk is dat deze snelheden symmetrisch zijn en dus gelden voor zowel het downloaden als het uploaden. De uploadsnelheid wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Vooral het versturen van veel foto’s naar een online fotoalbum centrale kost via ADSL enorm veel tijd. Met de nieuwe techniek is dit straks een kwestie van een paar minuten.

De benodigde apparatuur zal in november en december geplaatst worden en de verwachting is dat in februari 2011 de volgende combinatiepakketten voor alle abonnees van de SKV beschikbaar zullen zijn : 

 

Download

Upload

Prijs

Combinatiepakket 10

10 Mbps

10 Mbps

€ 39,85

Combinatiepakket 25

25 Mbps

25 Mbps

€ 49,85

Combinatiepakket 50

50 Mbps

50 Mbps

€ 59,85

Combinatiepakket 100

100 Mbps

100 Mbps

€ 89,85

Tevens heeft de SKV aangegeven het FttH-netwerk (glasvezel tot in de meterkast) uit te gaan breiden. Nu hebben alleen de woningen in de Stationspark en de bedrijven een FttH-verbinding.

Klik hier voor de nieuwsbrief van de SKV.

Leave a Reply