Boottocht Zonnebloem

De afdeling van de Zonnebloem uit Veendam, had een boottocht georganiseerd voor de oudere mensen uit Veendam. De tocht begon in Hoogezand en ging door Groningen. Na een welkom van Burgermeester Meyerman begon de boottocht en hielp hij druk mee in de bediening. Een werkelijk geslaagde dag voor de oudjes en ze hebben echt genoten. Na terug komst heeft Burgermeester Meyerman nog een toespraak gehouden en bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet waarna de mensen van de Zonnebloem in de bloemen werden gezet. Er komt heel wat kijken voor zo’n dag, maar door de vele verpleegsters die zich als vrijwilligers aanbieden kan dit tot stand gebracht worden.

 Zonnebloem

Klik hier voor meer foto’s in ons fotoalbum.

One Response to “Boottocht Zonnebloem”

  1. Max Says:

    Ik was er zelf niet bij maar de foto’s vertolken een briljante impressie van de rit. Ik hoop dat zowel de mensen aan boord als de fotograaf een voortreffelijk uitje hebben gehad!

Leave a Reply