CSN breidt uit.

Sinds begin Juli 2010 heeft het Veendammer beveiligingsbedrijf, CSN-Beveiliging, een uitbreiding van zijn surveillancediensten gerealiseerd. Door de vele aanmeldingen van bedrijven om zich aan te sluiten bij het beveiligingsbedrijf heeft men doen besluiten om een surveillanceauto dicht bij zijn relaties neer te zetten. Voordeel van deze stationering is een korte en snelle aan rijtijd bij calamiteiten.

CSN-Beveiliging rijdt momenteel surveillanceronden inĀ  Veendam, Hoogezand e.o. Hiermee wil ze, in samenwerking met de plaatselijke politie, het aantal inbraken en vernielingen terug dringen. Alweer 10 jaar is CSN-Beveiliging actief in het Noorden en behoort hier tot de top 5 van beveiligingsbedrijven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.csnbeveiliging.nl

Leave a Reply