Ouderendag 2010

Dit jaar voor de 22ste keer organiseert het Comité Ouderendag met ondersteuning van Werkorganisatie Compaen, afdeling  Ouderenwerk te Veendam een “Ouderendag” en wel op dinsdag 5 oktober 2010. Deze dag wordt speciaal georganiseerd om één keer per jaar ouderen de gelegenheid te bieden met elkaar een gezellige, ontspannende en vooral ook informatieve dag te beleven.

Voor vervoer, heen en terug, worden gratis bussen ingezet, die starten in Nieuwe Pekela, opgave verplicht., telefoon 698159 Het comité  heeft ook dit jaar een programma met voor “elk wat wils” samengesteld. Op het podium in de hal wisselen verschillende artiesten elkaar af. Het belooft weer een leuke dag te worden.

Zo zullen onder andere Daddy and the Mamma`s en Max en Maxime  s`morgens de optredens verzorgen.  Voor na de middagpauze hebben we JAN EN ZWAAN,  “Kom ga mee naar`t dorpscafé” kunnen contracteren waar we supertrots en erg blij mee zijn! Als vertrouwde afsluiter het Shantykoor de Scheepsjoagers uit Muntendam
Een variabel aanbod deze dag met kramen en muziek voor iedereen. Net als andere jaren wordt e.e.a. professioneel gepresenteerd qua geluid en belichting in een sfeervol ingerichte Sorghvliethal.

Behalve het artiestenprogramma wordt een 55 plus informatiemarkt ingericht. Op deze markt  vindt men  allerlei voor ouderen interessante informatie en zullen er tal van afwisselende presentaties zijn, zoals hobbykramen, oude ambachten, videopresentaties, musea voorlichting, oud Hollands snoep, kleding, relax stoelen, enz.

Tussen de middag wordt een gezamenlijke soep / brood / fruitmaaltijd genuttigd. Burgemeester en wethouders zullen tijdens de middagpauze/lunch de aanwezigen welkom heten. Entreekaarten voor de gehele dag ( 10.00 – 16.00 uur) €12,50 per persoon. (entree, bonnen voor   2 x koffie/thee, 1 x consumptie, 1 x lunch, 1 x ijsco en eventueel gratis busvervoer) Een entreekaart voor deze Ouderendag zonder maaltijd en bonnen kost € 5,- per persoon. De kaartverkoop start met ingang van woensdag 1  september a.s. !!!

Leave a Reply