Open dag badmintonclub.


Op zaterdag 4 september houdt badmintonclub SV Meteoor in samenwerking met het BOS-team van de gemeente Veendam een open dag in het Indoorcentrum te Veendam. Iedereen die belangstelling heeft kan van 11.00 – 12.30 uur de sport uitproberen, informatie krijgen, meedoen aan kleine trainingsoefeningen en kijken naar een demonstratie. Rackets liggen klaar, de toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Sportschoenen zelf meenemen.

Van 13.00 tot 15.00 uur geven de gebroeders Tjin-Asjoe een spectaculaire badmintonclinic. Deze broers, afkomstig uit Den Haag, staan al jaren bekend om hun leuke en spectaculaire clinic. SV Meteoor geeft hiermee de Open Dag een extra uitstraling. Sponsor Valkema Sport en Yonex zijn vertegenwoordigd met een stand waarin de nieuwste kleding, schoenen en rackets gepresenteerd worden.

Badmintonclub SV Meteoor is al jaren een actieve vereniging die bekend staat om zijn uitstekende jeugdbeleid. Deskundige trainers zorgen voor trainingen op elk niveau en de jeugdcommissie organiseert diverse activiteiten tijdens het seizoen. Tevens zijn er voor senioren veel mogelijkheden. Men kan zowel recreatief spelen als op competitieniveau in de door Badminton Nederland georganiseerde competities.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Dick Pruis. Tel.nr: (0598) 62 24 11 of mail naar opendag@svmeteoor.nl

Leave a Reply