Knaagdierencentrum zoekt vrijwilligers.

Marianne en Richard van Wijk die een knaagdierenopvang zijn begonnen zoeken vrijwilligers om mee te helpen met de opvang van diverse knaagdieren. Vooral in de zomervakantie worden veel dieren binnengebracht bij de opvang door mensen die niet meer voor het dier kunnen Of willen zorgen. De opvang op de Beneden Dwarsdiep is dan ook vooral voor de vakantieperiodes op zoek naar vrijwilligers die mee Kunnen helpen met de verzorging van met name konijnen en cavia’s.
Hoeveel vrijwilligers men zoekt is afhankelijk van de inzetbaarheid, zegt Marianne van Wijk, die benadrukt dat mensen ook dagdelen kunnen helpen.

De een dag in de opvang begint met water geven. Er worden voorbereidingen getroffen voor het schoonmaakwerk en dan kan er schoongemaakt worden. Daarna is het tijd voor het voer en hooi enondertussen worden er dieren gebracht en gehaald. Volgens Marianne is er weinig geregeld in Nederland in het westen van Nederland begint het wat op te komen. De opvang in Veendam ontvangt GEEN SUBSIDIE en is dus afhankelijk van vrijwilligers. U kunt zich eventueel opgeven bij de mensen van de opvang op 06-20340537 06-12617950 of ga langs Beneden Dwarsdiep 25b Veendam.

www.opvangaaenhunze.nl

Klik hier voor meer foto’s in ons album.

One Response to “Knaagdierencentrum zoekt vrijwilligers.”

  1. Knaagdierencentrum Says:

    Mocht u interesse hebben om vrijwilligers werk te doen bij de Opvang
    Bel dan naar het volgende Nummer 0612617950 !!!

Leave a Reply