Vier generaties in de Parkstad.

Het is een unieke gebeurtenis die zeker niet met de regelmaat voor komt. Toch doet zich zo’n unieke gelegenheid voor in de Parkstad. Vier generaties van het mannelijke geslacht. Het doet zich voor binnen de familie Gelderloos waar de 76 jarige Geert Gelderloos met zijn 51 jarige zoon Jan Geert,en zijn 23 jarige kleinzoon Gert-Jan en de inmiddels zes week jonge achterkleinzoon Nick de vier generaties vormen. “We hadden het zelf niet in de gaten, dat we vier generaties vormden ,ondanks dat we al wisten dat het jongetje zou worden“, aldus een trotse Gerjan.

Overeen komsten zijn erĀ  nauwelijks te noemen bij het viertal , terwijl Geert veertig jaar werkzaam was bij de politie, is Geert Jan werkzaam bij de TNT in Groningen ,en Gerjan is reeds drie jaar elektricien bij Dijk & Wijk in Veendam. Wel hebben ze gezamenlijk als hobby vissen, voetballen en knutselen. En meld Jan Geert we blijven trouw in Veendam, terwijl opa in Wildervank woonachtig is ,woont de rest van de familie op Zuidwending en op Ommelanderwijk.

Dit is een ingezonden stuk door Peter Panneman

Nog geen reacties.