Eten met een glimlach in De Breehorn.

Met als titel “Eten met een glimlach” heeft Multifunctioneel Centrum De Breehorn in Veendam op maandag 21 april j. de deuren geopend van een geheel vernieuwd restaurant met eigen keuken. Vanaf deze datum zullen de koks in een deels open keuken de maaltijden bereiden. De Breehorn verwacht veel van deze nieuwe opzet. Door deze ontwikkeling kan meer aandacht worden besteed aan de persoonlijke menukeuze en eventuele bijzondere wensen.

De opening werd verricht door de regiodirecteur mw. Tijsma, samen met de oudste bewoonster Mvr Scholtens die 102 jaar jong is,ook was de Kok Ate Mink daarbij aanwezig. Met z’n drieën werd er een lange lint voor de keuken weg getrokken.

Het restaurant in De Breehorn is niet alleen bedoeld voor bewoners. Iedereen is van harte welkom. In een gezellige en rustige ambiance kan de warme maaltijd met keuze uit meerdere menu’s worden genuttigd. Ook een lekker broodje, een warme snack, een kopje soep of gezellig een kopje koffie of thee met iets lekkers behoort tot de mogelijkheden.

Ook wij aten een hapje mee.

Breehorn

Klik hier voor meer foto’s in ons fotoalbum.

2 Responses to “Eten met een glimlach in De Breehorn.”

  1. Freddy Says:

    En … was het lekker Jan ?

  2. Jan Says:

    Ze vragen me nooit weer,of ik een happie wil mee eten.

Leave a Reply