De Nationale Voorleesdagen 2010.

Voorleesdagen 2010

In het prentenboek van Guido van Genechten ‘De wiebelbillenboogie’ moet mama olifant weg en dus zorgt papa olifant voor de kinderen zoals hij dat alleen kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijk feest: ze gaan samen op verkenning als indianen, maken super veel schuim in bad en dansen de wiebelbillenboogie. Het verhaal nodigt uit om te lezen, te zingen en te dansen en dus met wiebelende billen een vrolijk boekenfeestje te vieren. Zo ook in de bibliotheek waar Wil de Jong de kinderen mee nam in het verhaal onder muzikale begeleiding van Michiel Megens.

Klik hier voor meer foto’s in ons album.

2 Responses to “De Nationale Voorleesdagen 2010.”

  1. kim Says:

    Verschrikkelijk overdreven zoals die vrouw van de bieb voorleest en doet.

  2. Jan Schiphuis Says:

    Als jij er bij aanwezig was kon je ook zien hoe de kinderen aan haar lippen hingen.
    Ik vind het geweldig hoe zij zich zo kan verplaatsen in een kind.

Leave a Reply