1TV start maandag 31 augustus.

1TV

UPDATE : 1TV verhuist woensdag van kanaal 32 naar kanaal 51. ARTE verhuist van kanaal 51 naar kanaal 32 zodat vanaf morgen 1TV in de hele provincie op kanaal 51 te zien is. Daarnaast zal in de loop van september 1TV ook digitaal te zien zijn via kanaal 26.

1TV is de regionale televisiezender van de NDC mediagroep. De redactie van 1TV wordt gevormd door journalisten van het Dagblad van het Noorden. Binnenkort kunt u op 1TV regionale tv-programma’s zien. Programma’s voor en door Groningers. In het Dagblad van het Noorden is dagelijks een overzicht te vinden van de programmering.

In tegenstelling met wat er op de website van 1TV staat wordt deze zender in Veendam alleen analoog aangeboden op kanaal 32 (het voormalige kanaal van NieuwsTV). Op dit kanaal is nu nog het testbeeld van de SKV te zien maar zal in de loop van maandag vervangen worden door 1TV.

Op maandag 31 augustus loopt er tussen 11.00 en 14.00 uur en cameraploeg van 1TV in het centrum van Veendam rond om opnamen te maken voor het programma “Wie zet jij op 1 ?” 

Wie is voor jou belangrijk? Je moeder die altijd je vieze was doet? De buurman die je vuilniszakken buiten zet? Je voetbaltrainer die je tot grootse prestaties brengt? Laat het 1TV weten en wellicht wint u een weekendje weg voor 2 personen.

Klik hier voor de website van 1TV

Leave a Reply