Op bezoek bij : Totaal Gemak.

Totaal Gemak

Mijn naam is Gonny Hollander, ik ben 43 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen ( 18; 16 en 8 jaar). Voordat ik zelfstandig ondernemer ben geworden werkte ik 20 jaar in een supermarkt als hoofd kassiere en vervangend bedrijfsleider. De Edah hield op te bestaan en ik kreeg ontslag. Daarvoor was ik al aan het zoeken naar iets voor mezelf maar wist niet goed wat dat iets was.
 
Ik wilde graag in mijn woonplaats Oude Pekela een zaak beginnen maar kreeg te horen dat dat niet rendabel zou worden. Rond die tijd kwam de Totaal Gemak in Veendam vrij en kon ik die overnemen. In november 2007 heb ik dat gedaan. Ik heb geprobeerd om er een leuke winkel van te maken en klantvriendelijk te zijn.

In april 2009 kwam de zwarte dag voor mij, ik werd ‘s avonds gebeld met de mededeling dat ik gauw moest komen want alles stond in de brand. Dit bleek mee te vallen, maar de brandweer had mijn winkel nodig om achter bij de ijssalon te kunnen blussen en dat zorgde voor enorm veel waterschade.
 
De 2 maanden die volgden waren erg stress vol. Er komt veel bij kijken en het valt niet mee om alles voor elkaar te krijgen. De vele blijken van medeleven  hebben me erg goed gedaan en daar wil ik ook graag de mensen voor bedanken.
 
Nu na veel bloed, zweet en tranen staat er een winkel waar ik alleen van kon dromen en wil het ook graag aan iedereen laten zien.

Gonny Hollander – Totaal Gemak

 Totaal Gemak

Totaal Gemak

Totaal Gemak

 Totaal Gemak

Klik hier voor meer foto’s in ons album.

Nog geen reacties.