‘Stichting Vrienden Van’ schenkt tuinsets aan bewoners De Breehorn.

Tuinset Breehorn

De heer C.W. Prummel, voorzitter van de Stichting Vrienden van Zorggroep Meander, overhandigde woensdag 15 juli zeven tuinsets en vier parasollen aan de bewoners van verzorgingshuis De Breehorn. Namens de bewoners, de medewerkers en het management van Zorggroep Meander bedankten leidinggevende Yvonne Kuipers en activiteitenbegeleider Anneke Ritzema de “Vrienden” voor dit geweldige geschenk.

De oude tuinsets waren verouderd en aan vervanging toe. Verder heeft de ‘Stichting Vrienden Van’ twee plasma schermen en twee dvd spelers geschonken. Deze worden gebruikt tijdens activiteiten voor bewoners van De Breehorn.

Onafhankelijke stichting
De Stichting Vrienden van Zorggroep Meander staat los van Zorggroep Meander. De Vrienden van Zorggroep Meander steunen initiatieven en activiteiten die niet uit het normale budget van de verzorgings- en verpleeghuizen kunnen worden betaald. Voorop staat dat die initiatieven en activiteiten het leven van bewoners plezieriger maken en bijdragen aan hun welzijn.

Leave a Reply