Jeugdmotocrossweekend MC Veendam.

MCVeendam 2009

Motorclub Veendam houdt de traditie in ere. Ook dit jaar organiseert Motorclub Veendam een jeugdcrossweekend en wel op 4 en 5 juli.Bijna de complete jeugdafdeling van de KNMV zal het circuit van MC Veendam aan de Jan Kokweg bezoeken. Het gaat om de klassen 50 cc, 65 cc, 85 cc en MX2 jeugd. Het gaat in deze om coureurs in de leeftijdscategorie van 6 tot 17 jaar.

50 cc 6 t/m 8 jaar
65 cc kleine wielen 6 t/m 10 jaar
65 cc grote wielen 7 t/m 11 jaar
85 cc kleine wielen 10 t/m 13 jaar
85 cc grote wielen 11 t/m 15 jaar
MX2 14 t/m 17 jaar

Dit georganiseerde jeugdweekend bestaat uit 2 dagen, op iedere dag worden in alle klassen 2 manches verreden die meetellen voor het nationale kampioenschap. De jeugd is het hele jaar in de weer op diverse circuits in Nederland om daar hun wedstrijden te verrijden. Ook deze tellen mee voor het kampioenschap. Natuurlijk gaat het bij iedere wedstrijd weer om de dagoverwinning. Al met al voor MC Veendam een drukte van belang. Op deze dagen zijn toch circa 70 vrijwilligers in de benen om alles in goede banen te leiden, om het circuit weer in optimale conditie te brengen.

Wij verheugen om erop en nodigen iedereen uit een kijkje te komen nemen bij het circuit van MC Veendam. Kijk op onze site voor meer informatie zoals wedstrijdschema, deelnemerslijsten e.d. www.mcveendam.nl

 

Leave a Reply