Fontein weer strak in de verf.

Aquaplein

De fontein aan het Aquaplein in Veendam straalt weer. Door het stromende water was de verf volledig vergaan en was de fontein nodig aan een verfbeurt toe. De fontein is weg geweest voor een verfbeurt en de kleuren stralen er weer vanaf.

2 Responses to “Fontein weer strak in de verf.”

 1. H.Zuidema Says:

  Nauw die kleuren en dat geverfd is [het was er ook aan toe]is oke,maar verder vindt ik dit een AFSCHUWELIJK en LELIJKE aankleding van deze rotonde,de lelijkste die ik ooit gezien heb,echt wat een ROMMELIJKE aanblik is dit als je het op een afstand of rond de rotonde rijdt,

  Suggestie: Gemeente Veendam maak er toch wat moois van!!!

 2. Marja Says:

  ik ben er nou een aantal keer langsgereden en de kleuren vind ik totaal niet bij de omgeving passen……..maar ja het is kunst he………ieder zijn smaak
  maar hoor het heel vaak………dus gemeente veendam maak er wat van en verf het een andere kleur

  gr
  Marja
  http://goedhuysverf.nl

Leave a Reply