Vakantiemarkten 2008 begonnen

Vandaag zijn de traditionele jaarlijkse vakantiemarkten weer begonnen. Elke maandag van de bouwvakvakantie is het centrum van Veendam het toneel van een grote markt met vele artiesten. Om 13.00 uur stroomde het centrum van Veendam vol en genoot iedereen van het weer, de markt en de diverse artiesten en kon je binnen de kortste keren over ‘de hoofden lopen’. Jan Schiphuis schuifelde met de menigte mee.

Vakantiemarkt 2008 

Klik hier voor meer foto’s in ons album.

3 Responses to “Vakantiemarkten 2008 begonnen”

 1. max Says:

  De foto’s geven een goede indruk van de sfeer. Ik hoef er niet eens bij te zijn om de ambiance te voelen en te ruiken. De fotograag heeft ook deze keer zichzelf overtroffen. Prima samenspel van de kleuren en de emoties van het winkelend publiek! Compliment fotograaf!

 2. Harry Says:

  Die vader van DIE Neil Hindriks stond daar ook te ‘zingen’ en toen was hij ineens zijn tekst kwijt.

  Waar had ik dat ook maar eerder gehoord ? 😉

 3. Sebastiaan Says:

  Wel een hoog tokkie-gehalte op de markt 🙂

Leave a Reply